Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Úspěšný rok VŠH. Nová pobočka v Brně

Úspěšný rok VŠH. Nová pobočka v Brně

13. 6. 2014 - PRAHA - Vysoká škola hotelová v Praze má za sebou velmi úspěšný rok. Byly jí prodlouženy akreditace u dvou stěžejních oborů o dalších šest let, získala titul za Mimořádný přínos v oblasti odborného vzdělávání od agentury CzechTourism, byl jí přidělen nový Erasmus+, získala certifikát DS Label a připravuje otevření pobočky v Brně.

V současnosti nabízí VŠH 4 bakalářské a 3 magisterské studijní obory akreditované Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR.

Jejícm cílem je nabídnout zájemcům o práci v atraktivním oboru služeb vysoce profesionální přípravu, která jim umožní:pracovat ve středním a vrcholovém managementu hotelových řetězců a dalších zařízení, spojených s cestovním ruchem;podnikat v oboru hotelnictví, gastronomie a cestovního ruchu;zastávat manažerské pozice v řadě dalších oborů. Cestou, jak dosáhnout tohoto cíle, je neustálá péče o zvyšování kvality výuky, její obohacování o nejnovější odborné poznatky a trendy a propojování teorie s praxí.

Přes 80 procent výuky je zajištěno interními učiteli, kteří neustále dbají o kvalitu výuky. Vybrané specializované předměty  přednášejí přední odborníci z praxe a z jiných vysokých škol. Vysoká škola hotelová v Praze poskytuje studentům veškeré zázemí potřebné k úspěšnému studiu.

Nejlepší vysoká škola v oboru jde naproti zájemcům o kvalitní studium a otevírá od září v Brně svou pobočku, ve které chce uchazečům nabídnout možnost výuky v následujících oborech:

Hotelnictví - bakalářský obor v prezenční a kombinované formě studia

Management hotelnictví a lázeňství - navazující magisterský obor v prezenční a kombinované formě studia

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: http://www.vsh.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz