Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Cestujte na Východní Moravu vlakem a vyhrajte víkendový pobyt zdarma

Cestujte na Východní Moravu vlakem a vyhrajte víkendový pobyt zdarma

23. 7. 2014 - VÝCHODNÍ MORAVA - Cestování a fotografování patří k létu více, než k jiným obdobím roku. Povzbudit cestovatele k objevování zajímavých míst se rozhodly České dráhy s Centrálou cestovního ruchu Východní Moravy. Pro návštěvníky Zlínského kraje oba partneři společně připravili soutěž o pobyty v zajímavých místech kraje.

Pravidla soutěže jsou celkem jednoduchá – soutěžící přihlásí do soutěže jednu fotografii z cestování po Východní Moravě (tedy po Zlínském kraji). Odborná porota složená ze zástupců Českých drah a Centrály cestovního ruchu Východní Moravy vybere 5 nejlepších snímků a jejich autory odmění zajímavými cenami. Ty charakterizují pestrost turistické nabídky Východní Moravy. Naleznete zde víkendový pobyt v největších moravských lázních Luhačovicích, setkání s historií Velkomoravské říše při pobytu v hotelu Koníček v Uherském Hradišti, krásu Beskyd a Valašska v okolí horského hotelu Vsacký Cáb, středověkou atmosféru Hanáckých Atén – Kroměříže - při pobytu v hotelu Zlatý Kohout či napětí z automobilové Barum Czech Rally ve Zlíně. Soutěží se od 21. července do 31. srpna, soutěžní fotografie jsou zasílány na info@vychodni-morava.cz. Soutěžící naleznou informace o soutěži prostřednictvím plakátů vyvěšených ve stanicích Českých drah a na webu Východní Moravy – www.vychodni-morava.cz i Českých drah (www.cd.cz/zazitky )

Pobytové a zážitkové balíčky pro dvě osoby jsou doplněny volnými vstupenkami do zajímavých turistických cílů – Distillery Landu ve Vizovicích, Valašského muzea v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm, Archeoskanzenu v Modré u Velehradu, Arcibiskupského zámku v Kroměříži (památka UNESCO). Specifické zážitky slibuje adrenalinový balíček Barum Czech Rally Zlín. K tomu výherci pobytů obdrží zdarma jízdenky pro cestu vlakem Českých drah do místa pobytu.

„Soutěží chceme motivovat milovníky cestování k objevování krás a rozmanitostí, které Východní Morava nabízí. Cestování železnicí k turistice patří, v našem regionu mají železniční tratě bohatou historii, mnohdy zasahující do doby Rakousko-Uherska. Díky našim partnerům se vítězové soutěže podívají na pět zajímavých míst a ověří si na vlastní kůži jednak dostupnost těchto míst vlakem, ale také pohostinnost, se kterou vítáme každého hosta,“ vysvětluje Dana Daňová, ředitelka Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

Pobytové balíčky pro soutěžící poskytly Lázně Luhačovice, a. s., Hotel Koníček z Uherského Hradiště, Horský hotel Vsacký Cáb ve Vsetíně, kroměřížský hotel Zlatý Kohout a univerzitní Koleje a menza University T. Bati ve spolupráci s Rally Zlín.

Volné vstupenky do turisticky zajímavých cílů poskytli tito partneři: R. Jelínek, a. s. (Distillery Land), Archeoskanzen Modrá u Velehradu, Arcibiskupský zámek v Kroměříži, Valašské muzeum v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm a Rally Zlín.

Podrobné informace o soutěži jsou uvedeny na www.vychodni-morava.cz/soutez a na www.cd.cz/zazitky

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.vychodni-morava.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz