Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

NA MASOPUSTNÍ HODY V PRAZE? JEDINĚ DO GALERIE HARFA!

NA MASOPUSTNÍ HODY V PRAZE? JEDINĚ DO GALERIE HARFA!

25. 2. 2015 - PRAHA - Galerie Harfa připravila pro své příznivce masopustní hody. V sobotu 28. února 2015 od 11 do 18 hodin můžete na střeše centra zažít pravou karnevalovou atmosféru s bohatým doprovodným programem. Těšit se můžete také na tradiční zabijačkové dobroty.

Poslední únorový den bude ve znamení masopustních radovánek. Přijďte 28. února do Galerie Harfa hodovat a užít si maškarní průvod s celou vaší rodinou. Součástí masopustních oslav bude pestrý program plný hudby, divadla, sportu, soutěží a dalších kulturních zážitků či dobrého jídla.

Masopust je oslavou příchodu jara a Galerie Harfa pro tuto příležitost naplánovala zábavný sobotní den pro své návštěvníky. Na místě budou přichystány stánky s občerstvením, kde budete moci ochutnat teplou jitrnici, opečené jelítko, teplý prejt a spoustu dalších zabíjačkových dobrot. Zkrátka nepřijdou ani milovníci sladkého, pro které budou přichystané vdolky, makové buchty a pro dospělé také například horká medovina. Kromě jídla a pití se dále můžete těšit na průvod maškar, který po centru v průběhu dne projde hned několikrát. Děti, které přijdou v maskách, budou samozřejmě odměněny.

Po celou dobu konání akce si můžete na kluzišti zabruslit zcela ZDARMA. Na odpoledne jsou rovněž připravené kvízy pro dospělé či soutěže a hry konané přímo na ledové ploše. Celkovou slavnostní atmosféru doplní české divadlo.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: katerina.smolikova@onyxgroup.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz