Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Máte v kalendáři? FOR GASTRO & HOTEL 2015 se koná začátkem října

Máte v kalendáři? FOR GASTRO & HOTEL 2015 se koná začátkem října

Začátkem října proběhne již 5. ročník mezinárodního veletrhu gastronomie a hotelnictví FOR GASTRO & HOTEL.

I letos je připraven atraktivní doprovodný program, kterému budou vévodit prestižní soutěže: semifinále mezinárodní soutěže GLOBAL CHEFS CHALLENGE a soutěž KUCHAŘ ROKU 2015/2016. V premiéře se představí speciální sekce věnovaná potravinám a ingrediencím nejen od českých, ale i světových výrobců.

Zájem o obor gastronomie rok od roku roste. Důkazem toho je dvojnásobná velikost veletrhu FOR GASTRO & HOTEL oproti roku předešlému. Návštěvníci se mohou letos těšit nejen na soutěže, ale i konferenci k aktuálními dění v oboru – elektronické evidenci tržeb, kterou bude v novém Kongresovém sále organizovat Ministerstvo financí.

Veletrh FOR GASTRO & HOTEL se uskuteční od 1. do 4. října 2015 v areálu PVA EXPO PRAHAv Letňanech. Současně se uskuteční i veletrhy FOR INTERIOR a FOR DECOR & PRESENT. www.for-gastro.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: machkova@abf.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz