Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Český pivní festival 2016 na pražské Letenské pláni bude trvat 17 dní. Nenechte si ho ujít!

Český pivní festival 2016 na pražské Letenské pláni bude trvat 17 dní. Nenechte si ho ujít!

27. 4. 2016 – PRAHA - Český pivní festival 2016, který odstartuje v Praze na Letné už 12.května, prezentuje opravdový poklad České republiky, české pivo, ve společnosti výborného jídla.

Piva z desítek českých mikro, mini a středně velkých pivovarů jsou čepována výhradně do skla a je o ně velmi dobře pečováno. Pivní festivalové portfolio je doplněno o zastudena chmelenou tankovou festivalovou desítku a dvanáctku, uvařené speciálně u příležitosti Českého pivního festivalu 2016 v Královském pivovaru Krušovice.

02656-logo_cpf.jpg

Kromě zlatavého moku ochutnáte česká vína, tradiční točené limonády a kávové speciality. Na festivalové zahrádce dokonce najdete i koktejlový bar.

02656-032_www.klapper.cz.jpg

Potěšit své chuťové pohárky můžete masnými výrobky přímo od řezníka, pečivem z pečlivě vybrané rodinné pekárny a suroviny, z kterých kuchaři jídla na festivalu připravují, jsou vždy čerstvé a v nejlepší kvalitě. Festivalové menu je tvořeno převážně tradiční českou kuchyní a  servírováno na porcelán. V gurmánské rozmanitosti si každý den pochutnáte na mezinárodních delikatesách z Itálie, Španělska, Velké Británie nebo Ameriky. O víkendu do čtvrté hodiny odpolední probíhají pozdní snídaně, takzvané brunche.

02656-135_www.klapper.cz.jpg

Doprovodný festivalový program propojuje kulturu s gastronomií prostřednictvím hudebních vystoupení a workshopů s rozmanitou, převážně gastronomickou tématikou.

www.ceskypivnifestival.cz

  • Festival se bude konat na pražské Letenské pláni
  • Vypukne 12. května, trvat bude do 28. května 2016
  • Jednorázové vstupné je 100 Kč na všech 17 dní festivalu, můžete se libovolně vracet a již neplatit
  • Platby výhradně festivalovou kartou (dobíjení je možné jak platebními kartami, tak hotovostí), celý finanční zůstatek na festivalové kartě návštěvník dostane při odchodu zpět ve formě hotovosti
  • Ochutnat můžete pestrou škálu rozmanitých kuchyní a na 150 druhů piv
  • Čeká vás bohatý doprovodný program, živá hudba i zajímavé workshopy

Zdroj text a foto: Šárka Vávrová

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz