Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Slovensko vybralo TOP 10 hoteliérů

Slovensko vybralo TOP 10 hoteliérů

27. 6. 2016 - Nejlepším hoteliérem Slovenska se stal Jan Svoboda z hotelu Elizabeth v Trenčíně patřícího do skupiny Synot. Po šesti letech tak přerušil „dámskou jízdu“, kdy se vítězkami stávaly pouze ženy.

Soutěž organizuje každoročně Svaz hotelů a restauraci SR, přičemž jako jediný na Slovensku při hodnocení zohledňuje výkonnostní ukazatele ubytovacích zařízení. Nový hoteliér roku získal ocenění během slavnostního galavečera Jarního setkání hoteliérů.

Jan Svoboda vede hotel Elizabeth od jeho znovuotevření po náročné rekonstrukci v roce 2012. "Pro nás je to velké překvapení. Je pravdou, že jsme se v posledních letech objevovali v první desítce, ale vítězství jsem nečekal. Konkurence hotelů, které jsou sdruženy ve svazu, je velká, proto je zisk titulu hoteliér roku velkou radostí pro celý náš kolektiv," uvedl po vyhlášení výsledků Svoboda.

Výjimečným dělají hotel podle jeho slov lidé, o čemž svědčí i dřívější ocenění hotelu Elizabeth za nejlepší zákaznický servis v rámci Historických hotelů Evropy. "Je třeba dělat věci nejen dobře, ale nadstandardně. Pak to může fungovat i v menším městě, jako je například Trenčín. Tedy nebudovat průměrné hotely, ale vytvořit hotel, který je absolutně nadstandardní, i když se nachází v lokalitě, která není zcela byznysová, uzavírá Jan Svoboda.

Text a foto: Mgr. Magda Pekařová, tisková mluvčí skupiny Synot

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz