Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Clarion Congress Hotel Olomouc je podruhé nejlepším ve střední Evropě

Clarion Congress Hotel Olomouc je podruhé nejlepším ve střední Evropě

14. 11. 2016 - Olomoucký Clarion Congress Hotel získal podruhé v řadě cenu pro nejlepší Clarion ve střední Evropě na výroční franšízové konferenci Choice Hotels ve Vídni.

Plaketu a diplom pro vítěze z rukou Georga Schlegela, generálního ředitele Choice Hotels pro střední a východní Evropu, převzala ředitelka obchodu a marketingu Patricie Rosenbergová ze společnosti CPI Hotels, která je franšízovým zástupcem hotelů Clarion v České republice a na Slovensku.

Kromě toho byl hotel oceněn také za nábor nových členů do programu Choice Hotel Priviledges, který se svými více než 24 miliony členy po celém světě patří k nejrychleji rostoucím věrnostním programům v cestovním ruchu. Slavnostního večera se kromě franšízantů ze střední Evropy zúčastnil zástupce americké divize Choice Hotels, Mark Pearce, Senior Vice President, International Division.

03029-Pearce_Mattisson_Rosenbergova_Schlegel_web.jpg

Obr. (zleva) – Mark Pearce, Senior Vice President, International Division Choice Hotels; Tess Matisson, Ředitelka marketingu pro Evropu, Choice Hotels Europe; Patricie Rosenbergová, ředitelka obchodu a marketingu CPI Hotels;Georg Schlegel, generální ředitel Choice Hotels pro střední a východní Evropu

„Mám velkou radost, že se nám znovu podařilo potvrdit kvalitu našich služeb. Hotelové služby a zážitek, který si od nás host odnáší, jsou především zásluhou zaměstnanců, kteří se každý den znovu a znovu snaží splnit přání a požadavky našich hostů a udržet úroveň služeb na špičkové úrovni. Za to jim patří velký dík, stejně jako klientům, kteří náš hotel pro ubytování, stravování či pořádání konferenčních akcí využívají a rádi se k nám vrací“, uvedl ředitel Clarion Congress Hotelu Olomouc, Robin Hanák.

Hodnotícími kritérii soutěže byly zejména kvalita nabízených služeb, zajímavost hotelového designu, dodržování standardů a recenze hostů. Letošní ročník výroční franšízové konference s podtitulem „Monumentum“, které se zúčastnilo více než 200 hostů, se zaměřil hlavně na vyjádření síly a rychlosti trendů v cestovním ruchu.

03029-Clarion_Olomouc_web.jpg

Clarion Congress Hotel Olomouc byl otevřen po rozsáhlé rekonstrukci v roce 2013 a jako v pořadí 9. Clarion se začlenil do mezinárodní sítě Choice Hotels International. Čtyřhvězdičkový hotel je součástí administrativního centra CPI City Center Olomouc a s kapacitou 125 pokojů a kongresovými prostory pro 1400 delegátů se řadí mezi největší kongresové hotely v kraji. Projekt přestavby získal cenu poroty v rámci soutěže Stavba roku 2014.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz