Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Holba zve na tradiční Vánoční jarmark

Holba zve na tradiční Vánoční jarmark

9. 12. 2016 - HANUŠOVICE - Vánoční jarmark umožní oslavit Vánoce společně a v tradičním duchu. Holba ho pro veřejnost pořádá každoročně, letos v sobotu 10. prosince od 2 hodin odpoledne, kdy pivovar rozezvučí první koledy.

Návštěvníci se mohu těšit na vánoční veselí, hodování a stylový program. A navíc si splnit přání. O to se postará symbolický vánoční zvon i Ježíškova pošta. Gurmány potěší čerstvé zabíjačkové speciality přímo z rukou řezníka: jitrnice, jelita, ovárek nebo tlačenku v ideální kombinaci s Ryzím pivem z hor. A na zahřátí přijde vhod zabijačková polévka zdarma i vyhřívaný párty stan.

Kromě příjemné atmosféry si bude možné vychutnat různé dobroty a poctivé výrobky od dodavatelů z Jesenicka. Teplé zázemí nabídne stylová Pivovarská restaurace, kde si můžete s přáteli připíjet Vánoční polotmavou 13, na štěstí.

03082-vanocni_jarmark_holba_stamgast_a_gurman.jpg

Text: Hana Matulová

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz