Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Chcete zažít extázi chutí? Nechte se pozvat na degustace, které pro vás plánuje Boutique Gurmán

Chcete zažít extázi chutí? Nechte se pozvat na degustace, které pro vás plánuje Boutique Gurmán

21. 03. 2017 - Špičkové víno spolu s nejlepšími evropskými sýry, nevšední delikatesy, pěkné prostředí a erudovaný výklad. To vše vás čeká, když navštívíte naše degustace. Ochutnáte špičková francouzská vína nebo světoznámé Ryzlinky.

Večery plné gurmánských zážitků se budou konat v Motorestu Boutique Gurmán (směr - výpadovka z Frýdku-Místku na Český Těšín, odbočka před čerpací stanicí OMW, Panské Nové Dvory č.p. 2429).

Jako první se bude konat Degustace francouzských a italských vín, a to v pátek 24. března od 19.00 hodin. Co ochutnáte? Vína z produkce Pierra Richarda (Chateau Bel Eveque) a Gerarda Depardieu (Chateau de Tigné) a italská vína z vinařství Bottega. Naučíme vás, jak snoubit víno s našimi sýry. Okusíte různé kombinace sýrů, speciálních omáček a dipů, zeleniny či třeba oříšků a ovoce. Vyzkoušíte tradiční rozpečený Raclette s cibulkou a křupavou bagetkou, Morbiere, Fourme d´ Ambert, Emmental atd. Nakrájíme vám kvalitní francouzské sušené klobásy. Poznáte nejlepší francouzské sýry a zapijete je špičkovými víny, která se pyšní mnoha oceněními.
Degustací vás provede sommeliér Pavel Ondráček a vrchní sýrař Dominik Drmela.

Druhou akcí je Degustace Ryzlinků. Zveme vás na degustaci jedinečných Ryzlinků z různých koutů Evropy a sýrů z Holandska, Itálie, Francie či Švýcarska, která se bude konat v pátek 31. března v 19.00 hodin. Na pořadu dne budou Ryzlinky mnoha druhů, které budeme párovat se sýry a omáčkami. Připravíme vám lanýžové speciality z istrijského poloostrova. Pochutnáte si i na istrijském pršutu. Poznáte nejlepší evropské sýry kravské, ovčí i kozí. Připravíme vám pomazánku ze španělských tuňáků chycených tradičním způsobem na volném moři. Vše zapijete špičkovými víny, která se pyšní mnoha oceněními.
Degustací vás provede sommeliér Martin Kopecký a vrchní sýrař Dominik Drmela.

Cena obou degustací je 380 korun. Rezervace je platná až po zaplacení. Vstupenky zakoupíte v prodejnách Boutique Gurmán ve Frýdku-Místku. Více informací získáte na tel. 775 091 111.

Zdroj: www.vemena.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz