Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

OCHUTNEJTE ASII!! TO NEJLEPŠÍ OD ASIJSKÝCH ŠÉFKUCHAŘŮ

OCHUTNEJTE ASII!! TO NEJLEPŠÍ OD ASIJSKÝCH ŠÉFKUCHAŘŮ

11. 9. 2017 - Druhý ročník festivalu Ochutnej Asii, který se koná 16.–17. 9., klepe na vrátka. Loni návštěvníci předčili veškerá očekávání organizátorů a doslova „vyjedli“ celý festival.

 

 

 

 

 

I proto bylo rozhodnuto o zvětšení letošního ročníku. Zvětšuje se nejen portfolio asijských šéfkuchařů, ale i celkový koncept festivalu. Celá akce se bude odehrávat pod širým nebem a to ve venkovních prostorách Malé Ameriky v Brně. Pořadatelem akce je FoodPark. Na svém kontě má již mnoho zažitých festivalů jako je například Ochutnej Svět a neméně známý CakeFest, který se koná hned další víkend na stejném místě.

A co můžete přijít opravdu ochutnat? Těšit se můžete na bestsellery asijských šéfkuchařů, jako jsou vietnamské závitky, obalované krevety, gyoza plněné taštičky, dim sum a mnoho dalšího. Osvěží vás kokosové mléko, asijské drinky, švestkové víno, RAW a vegan asijské pochutiny laděné do Asie i Acovado street bistro.

 

03615-Asia_food_Brno_2017_ochuhtnej-asii-fb-cover.jpg

 

Na opravdové cestovatele bude čekat japonská whiskey Nikka nebo třeba indický Amrut. A pozor, letošní ročník bude obohacen o první sushimaraton v ČR! Kromě oblíbené vietnamské kuchyně se návštěvníci mohou těšit na populární asijské polévky, indickou, japonskou, srílanskou, nepálskou, kavkazskou kuchyni. Velkým lákadlem bude oblíbený hmyz. Ale pozor! Tentokrát si pro vás připravil Brouk na talíři sushi s hmyzem a další překvapení. Samozřejmostí je také program pro děti. Rozhodněte se, kterou třídou „poletíte“. Je libo economy, business nebo snad first class?

Více informací o cenách se dozvíte na www.smsticket.cz Aktuální informace a odhalená festivalová meníčka naleznete na facebooku události.

 

!!VÍCE V NOVÉM ČÍSLE ČASOPISU!!

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz