Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Pozvěte si šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha do vaší kuchyně

Pozvěte si šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha do vaší kuchyně

11. 7. 2012 - Pro všechny, kteří si oblíbili kuchařské umění a originální recepty Zdeňka Pohlreicha, připravila společnost SPAR ČOS soutěž, ve které získají výherci jedinečnou možnost pozvat si tohoto známého šéfkuchaře, aby osobně uvařil přímo pro ně – doma, v práci, ve škole či na párty pro přátele.

Podmínkou pro účast v soutěži je nákup zboží v hodnotě alespoň 1 000,-Kč, a to v jakémkoli hypermarketu INTERSPAR nebo supermarketu SPAR a vyplnění hracího formuláře včetně zaslání motivačního dopisu či videa. Odborná porota v čele se Zdeňkem Pohlreichem vybere 10 výherců, kterým Zdeněk Pohlreich osobně uvaří a INTERSPAR zaplatí veškeré suroviny. Soutěž je určena nejen jednotlivcům, ale i rodinám, firmám či skupinám přátel.

„Našim zákazníkům se snažíme nabídnout vždy něco navíc. Jedním z marketingových projektů je i spolupráce se Zdeňkem Pohlreichem, jehož kuchařské umění mohli letos zájemci díky Intersparu vidět a ochutnat již na řadě akcí,“ říká Martin Ditmar, generální ředitel společnosti SPAR ČOS. „Podobné akce se vždy setkávají s velkým ohlasem, proto jsme se rozhodli uspořádat soutěž, jejíž výherci se mohou s oblíbeným šéfkuchařem setkat osobně a společně vařit. Věříme, že pro výherce to bude velký zážitek,“ dodává Martin Ditmar.

V průběhu července a srpna 2012 se mohou zákazníci do soutěže přihlásit na webových stránkách, na Facebooku, e-mailem nebo poštou. Do hracího formuláře umístěného na webových stránkách www.interspar.cz vyplní soutěžící unikátní kód z účtenky (z nákupu nad 1 000,-Kč v obchodní síti SPAR ČOS). Dále přiloží motivační dopis případně video s uvedením důvodu/příležitosti, proč by mu měl Zdeněk Pohlreich uvařit. Z došlých přihlášek a videí vybere porota v čele se Zdeňkem Pohlreichem 10 výherců (skupin i jednotlivců). Ti se pak mohou těšit na osobní návštěvu Zdeňka Pohlreicha, který k nim v průběhu září přijede a se kterým budou společně vařit. Z návštěvy bude natočeno profesionální video, které bude umístěno na webových stránkách a Facebooku společnosti SPAR ČOS. Více informací a úplná pravidla soutěže jsou k dispozici na www.interspar.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz