Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Balená jídla. Ideální řešení pro firmy, seniory i zaměstnané ženy

Balená jídla. Ideální řešení pro firmy, seniory i zaměstnané ženy

12. 4. 2013 - PR - Jak přes den kvalitně poobědvat v zaměstnání, kde se nevaří a restaurace s poledním menu je v nedohlednu? Jak rychle vyčarovat teplou večeři rodině po celém dni v zaměstnání? Jak zajistit například osamělým seniorům plnohodnotné, dobře připravené jídlo za rozumnou cenu?

Dobrou alternativou řešení všech nastíněných problémů jsou balená jídla. Stačí je jen koupit, ohřát a ochutnat.

„Jídla připravují z kvalitních surovin kuchaři, kteří mají velké zkušenosti z této oblasti gastronomie. Dbáme na to, aby jídla byla dobře ochucená a také aby v obalu atraktivně vypadala,“ uvedl výrobce balených chlazených jídel Petr Holčík.

00686-bramborove_knedliky_plnene_uzenym_masem_zeli_3.jpg

Obr. Bramborové knedlíky plněné uzeným masem a zelí

Jídla neobsahují žádné konzervanty i když mají trvanlivost 21 dní. Jak je to možné? „Uvařené jídlo se devadesát minut zchlazuje na dva stupně Celsia, poté jde do baličky, kde je z každé porce odstraněn vzduch, který nahradí ochranný plyn. Tento proces nemá vliv na chuť a konzistenci jídla, na rozdíl například od zmrazování potravin,“ vysvětlil Holčík s tím, že díky jednadvaceti denní trvanlivosti není problém jídla rozvézt prakticky po celé republice. Pravidelný rozvoz jídel je přitom zajištěn v regionu Zlínského kraje.

00686-smazeny_kureci_rizek_bramborovy_salat_6.jpg

Obr. Smažený kuřecí řízek a bramborový salát

Je možné také připravit víceporcová balení, která využijí například firmy a provozy, kde není možné z hygienických nebo jiných důvodů provozovat vlastní kuchyň. Takové společnosti pak stačí zřídit jen výdejnu jídla a zaměstnanci mohou mít kvalitní teplý oběd.

V případě zájmu o bližší informace, zasílání týdenní nabídky menu chlazených jídel nebo pro objednání nás kontaktujte na tel. 606 178 690 nebo na e-mail: obchod@stamgastagurman.cz

Cena našich jídel nepřesahuje částku 55 Kč.

Foto a text: PR

 

Obr. Kuře ve sladkokyselé omáčce a jasmínová rýže

00686-hovezi_gulas_houskovy_knedlik_10.jpg

Obr. Hovězí guláš a houskový knedlík

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz