Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Lešetínský fašank ve Zlíně bude letos opět bavit

Lešetínský fašank ve Zlíně bude letos opět bavit

17. 2. 2014 - ZLÍN - Už XV. ročník Lešetínského fašanku ve Zlíně se blíží. Letos se uskuteční v sobotu 22. února, program v ulicích Lešetín I. a Lešetín II. začne v 10 hodin. Všichni, kteří se zúčastní maškarního průvodu v masce, dostanou od pořadatelů pivo a klobásu zdarma, děti se mohou těšit na dárky.

Hlavním motivem připravované veselice bude tentokrát Fiesta Mexicana. Volit se bude nejlepší maska, pochovávat basa, v prostorách hotelu Baltaci bude zřízeno dětské centrum za účasti herců Městského divadla. Připravené budou dva pivní stany, v Hospůdce U Kovárny zabíjačkové pochoutky. Na dvou hudebních scénách vystoupí folklórní soubory a hudební skupiny, například Ukulele Troublemakers, Vonička, Jazzzubs nebo Lešetínská kapela. Herci Městského divadla se připojí se svým vystoupením a divadelní kapelou Proužkovaní.

A to není vše. Své umění budou předvádět umělečtí kováři a další řemeslníci, děti se budou moci svést na kolotoči, připravené pro ně bude malování na obličej, žongléři, soutěže nebo pásmo pohádek.

Obr.: Lešetínský fašank v minulých letech; zdroj: Hospůdka U Kovárny

Obr.: Lešetínský fašank v minulých letech; zdroj: Hospůdka U Kovárny

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: foto: www.ukovarny.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz