Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Kuchař z Monackého knížectví na Slovácku

Kuchař z Monackého knížectví na Slovácku

6. 12. 2011 - UHERSKÉ HRADIŠTĚ - Až z Azurového pobřeží přijel hostovat do Uherského Hradiště italský kuchař Alessandro Biccari.

Alessandro bude v následujících dnech předvádět své umění návštěvníkům uherskohradišťské pasáže Menton a restaurantu Le Nautic. Ten získal svůj název podle stejnojmenného podniku ve francouzském městečku Menton, podle něhož je zase pojmenována uherskohradišťská pasáž.
Biccari je specialistou na středomořskou kuchyni. Vařil pro světové politiky, prezidenty i filmové hvězdy. Zkušenosti sbíral dokonce i ve Vatikánu, kde připravoval pokrmy pro kardinály. Nejraději připravuje ryby a tradiční italské a francouzské speciality. Na svůj pobyt na Slovácku se moc těší. Pasáž Menton s restaurantem Le Nautic, které jsou středomořskou oázou v srdci Slovácka, mu připomínají domov. Umění Alessandra Biccariho mohou návštěvníci podniků obdivovat již tento týden. Pro hosty bude až do neděle připraveno speciální menu.
Bližší informace a rezervace získáte na telefonu: +420 602 504 151.

Autor: redakce týdeníku DOBRÝ DEN S KURÝREM
Foto: archiv DDK

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz