Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Projekt Mákni srdcem přinesl Becherovce novou etiketu

Projekt Mákni srdcem přinesl Becherovce novou etiketu

27. 6. 2016 - Becherovka v pondělí 13. června představila vítěznou verzi etikety limitované edice kultovního likéru. Tu vytvořil v rámci večera Mákni srdcem mladý a nadějný designér Jan Zábský pod dohledem členů kreativní skupiny OKOLO.

Becherovka v pondělí 13. června představila vítěznou verzi etikety limitované edice kultovního likéru. Tu vytvořil v rámci večera Mákni srdcem mladý a nadějný designér Jan Zábský pod dohledem členů kreativní skupiny OKOLO.

  • V rámci projektu Mákni srdcem Becherovka zprostředkuje těm, kteří ve svém oboru začínají, setkání s úspěšnými a inspirativními tvůrci.
  • Na jednom z těchto workshopů členové kreativní skupiny OKOLO, zaměřující se na design, architekturu, umění, styl, módu a na městský kulturní život vůbec, zadali skupině grafických nadšenců a začínajících designérů nelehký úkol. Vytvořit etiketu Becherovky, která bude použita v limitované edici.
  • Do finále postoupilo pět návrhů a z nich vybrali fanoušci Facebooku Becherovky ten od Jana Zábského. Pro jeho etiketu hlasovalo přes 400 lidí.

Jan Zábský
Pětadvacetiletý Jan Zábský se narodil v Pardubicích, vystudoval bakalářský obor Architektura a urbanismus na Fakultě architektury pražské ČVUT. Víc ho ale lákala grafika. Nejprve se jí věnoval na volné noze, nyní se živí jako grafik v marketingu. Zúčastnil se večera Mákni srdcem a po večerech místo hraní na oblíbenou kytaru a baskytaru vytvořil návrh, který nakonec vybrali FB fanoušci.

OKOLO
Skupinu OKOLO založili v roce 2009 Matěj Činčera, Honza Kloss a Adam a Jakub Štěchovi. Za své kreativní a originálních projekty posbírali řadu cen včetně 1. místa na European Design Award.

 

Text a foto: Eliška Černá, Pleon Impact

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz