Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Tradice tanečních večerů v Hotelu Alexandria ožívá

4. 3. 2011 LUHAČOVICE.   Nejluxusnější čtyřhvězdičkový luhačovický hotel Alexandria, který se po rozsáhlé rekonstrukci a renovaci vrací do noblesního prvorepublikového stylu, obnovuje od začátku března tradici tanečních večerů. Taneční večery budou probíhat ve vyhlášeném nočním klubu, který patří k hotelu od doby, kdy hotel Alexandria přivítal své první hosty.

 V březnu se budou taneční večery konat každý pátek a od dubna pak i v sobotu. Taneční produkce budou doprovázet kvalitní hudební skupiny, například Night Life Band, Marathon Band, Night & Day Band, Apollo Band a Raffael Band.  K hotelu Alexandria neodmyslitelně patří i tradiční Francouzská restaurace, která nabízí nezapomenutelné kulinářské zážitky. V elegantním prostředí jsou servírovány vedle vybraných pokrmů také krajové speciality, k nimž se podávají špičková moravská a zahraniční vína. Pýchou Hotelu Alexandria je moderní wellness centrum stylizované do podoby římských lázní. To je přístupné nejen hotelovým hostům, ale i veřejnosti a nabízí mimo jiné bazén s protiproudem, whirlpool, Kneipův chodník, pět druhů parních lázní, finskou saunu a orientální lázeň Rasul.  „Naší snahou je vytvořit příjemné a neopakovatelné prostředí pro lázeňské hosty, organizátory firemních akcí či rodinné oslavy“, říká Jiří Dědek, tiskový mluvčí Lázní Luhačovice.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz