Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Pivo zdarma. Pivovarská revue ve Zlíně

Pivo zdarma. Pivovarská revue ve Zlíně

27. 2. 2012 - ZLÍN - Pivo zdarma, z nichž jeden druh bude mít svou premiéru, poznávání chutí a vůní v pivu, beseda se sládkem. Zřejmě takhle může pro řadu pivařů vypadat ráj.

Plnými doušky si ho budou moci vychutnat ve středu 29. února ve zlínském klubu Bamboo, akce nazvaná Pivovarská Revue začne od 18 hodin a potrvá do třetí hodiny ranní.

„Máme několik soudečků piva, které je potřeba vypít… a to zdarma. Celkem půjde o 400 piv, za které se nebude muset platit. Zveme znalce, milovníky i kritiky, prostě všechny, kteří se chtějí zúčastnit živé diskuze o nejoblíbenějším nápoji v republice,“ pozval za organizátory Dušan Fojtů. Dodal, že ochutnat bude možné hned několik druhů piv.

Pivovarská revue také nabídne možnost se o pivu dozvědět spoustu zajímavostí. Jejím hostem totiž bude Bohumil Kandrnál, emeritní obchodní sládek a bývalý obchodní ředitel významného světového pivovaru.
Součástí programu večera budou také soutěže. Se zavázanýma očima se budou poznávat vzorky piva, chutě piva, napínavé bude i klání v točení piva. „Hlavní cenou bude soudek nepasterizovaného piva, který však bude nutné vypít přímo klubu. Ne však naráz,“ doplnil Dušan Fojtů.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz