Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Jídlo, pití, žití

Jídlo, pití, žití

31. 3. 2012 - Inspirujte se, do kterých hospod, restaurací a podniků v Moravskoslezském kraji rozhodně stojí za to zajít.

Každé pondělí Vás šéfkuchař Mirek Horák zavede do některé ze zajímavých hospod i hospůdek v regionu a představí Vám její speciality. O to lákavější je pozvánka k tomuto pořadu, když na jídlo a pití zve náš šéfkuchař Miss Europe Moniku Žídkovou! Pondělní podvečer si tedy nic neplánujte, protože poputujeme do hospody společně!

Šéfkuchař Mirek Horák: Zdejší rodák a velký moravskoslezský patriot sbíral zkušenosti ve Francii, Itálii a dalších gastronomických baštách a stal se žádaným kulinářským expertem. Mirek Horák pomáhá rozjíždět vyhlášené restaurace ve střední Evropě. Spolupracuje s gastrocelebritami jako je Sandro Biccari, Gioaccinoo Cacattore, Emanuel Ridi nebo Roman Vaněk. Ale zároveň nezapomíná, kde je doma. V pořadech "Jak šmakuje Moravskoslezsko" a "Jídlo, žití, pití" podporuje místní tradice a regionální kuchyni.

Sledujte v akci šéfkuchaře Mirka Horáka a jeho show v televizi POLAR!

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz