Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

ŽEHNÁNÍ SVATOMARTINSKÉHO VÍNA V UHERSKÉM HRADIŠTI

ŽEHNÁNÍ SVATOMARTINSKÉHO VÍNA V UHERSKÉM HRADIŠTI

30. 10. 2017 - V sobotu 11. 11., na svátek sv. Martina, zveme všechny milovníky vína na jedenáctý ročník slavnostního obřadu žehnání mladého svatomartinského vína.

Samotnému aktu žehnání a svěcení vína bude předcházet příjezd Martina na bílém koni v doprovodu římských vojáků, aby společně připomněli téměř 1700 let starou legendu o plášti a žebrákovi.

03726-Pripitek.jpg

V čase od 10.45 do 11.30 hodin bude na Masarykově náměstí připraven kulturní program, ve kterém vystoupí Národopisný soubor Gymnázia Uherské Hradiště, mužský sbor Old Stars Hradišťan a skupina Memento mori.

Po slavnostním programu mohou pak návštěvníci degustovat požehnaná vína z vinař-ské oblasti Slovácko za doprovodu cimbálové muziky Kunovjané. Nebudou chybět ani oblíbené speciality jako např. pečená martinská husa nebo husí paštika.

03726-ZSV_1.jpg

Tak neváhejte a přijeďte do Uherského Hradiště. Akci pořádá Region Slovácko a Městské informační centrum Uherské Hradiště. www.uherske-hradiste.cz

03726-Svatomartinska_vina_A4.jpg

 

!!!NOVÉ ČÍSLO ČASOPISU!!!

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz