Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Všechny chutě světa na Tastes of the World 2013

Všechny chutě světa na Tastes of the World 2013

30. 8. 2013 - PRAHA - Až ze Španělska, Libanonu a mnohem větších dálek ochutnáte světové delikatesy. Ve dnech 27. - 29. 9. 2013 se uskuteční v překrásných prostorách Michnova paláce (Tyršův dům) již 3. ročník Tastes of the World, na kterém se sejdou nejen milovníci dobrého vína, ale i vinaři z celého světa. Festival je opravdovým zážitkem jak pro laiky, tak odborníky.

Třídenní festival přenese všechny návštěvníky do gurmánského světa, ve kterém ochutnáte nevšední delikatesy, jako například kravské a ovčí sýry, kachní terinky s cibulovou marmeládou, k dostání budou i čokolády s netradičními příchutěmi (chilli, pepř, zázvor), voňavá káva, znamenité likéry a mnoho dalších. Hlavním lákadlem jsou ale světová vína, ať už z tradičních vinařských států Francie, Itálie, Španělska či Jižní Ameriky, nebo méně obvyklých destinací typu Čína, Libanon, Izrael a z Nového Světa.

Kromě volných degustací nabídne Tastes of the World také bohatý doprovodný program, jímž vás provede známý moderátor Libor Bouček. V něm se například dozvíte, jak správně párovat francouzská vína a sýry nebo se zúčastníte řízené degustace se sommeliérem. Návštěvou festivalu navíc přispějete na dobrou věc – z každé prodané vstupenky totiž poputuje 5 korun na konto sbírky Světluška, která pomáhá lidem s těžkým zrakovým postižením. Nadaci zároveň poputuje i výtěžek z každodenní dražby vína, kterou v rámci doprovodného programu připravujeme.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: foto: tastes.eu
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz