Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Veletrh chutí a vůní již v úterý!

Veletrh chutí a vůní již v úterý!

22. 2. 2014 - BRNO - Přijďte ochutnat SALIMA MENU! Již v úterý 25. února přivítá první návštěvníky veletrh SALIMA, který je skutečným festivalem chutí a vůní pro celou rodinu!

Vystavovatelé veletrhů přivezli do Brna širokou nabídku kvalitních potravin a nápojů, ze které si vybere opravdu každý - navíc zde zakoupíte také potraviny, které jinde nekoupíte. Inspirujte se u nejlepších kuchařů, shlédněte kuchařské show, nahlédněte do světa nových technologií a postupů.

Veletrhy SALIMA a MBK jsou místem, kde se uvádějí na trh novinky, technologická zlepšení, kde získáte jedinečný komplexní přehled nejen o jednotlivých výrobcích s jedinečnou možností jejich srovnání na jednom místě a v jednom čase!

Novinka - tekutá sůl

Novinkou na veletrhu bude tekutá sůl nejen pro gurmány. Tekutá sůl je nepřekonatelným pomocníkem při ochucování salátů, zeleniny, carpaccia, omáček, zlepšuje také chuť syrových potravin. Sůl tak neobsahuje žádné chemické přísady, má snížený obsah sodíku, tedy i nižší dopad na lidský organismus. Linie tekutých solí byla oceněna nejlepšími gurmánskými experty v Japonsku jako výrobek roku. Kávou bude provoněný celý pavilon A1 brněnského výstaviště.

Grand Prix espreso

Všichni milovníci kvalitní dobré kávy by si neměli nechat ujít návštěvu veletrhu SALIMA, kde se po celou dobu konání dozvíte zajímavé informace ze světa kávových zrnek. V rámci interaktivní kavárny shlédnete tradiční i netradiční ukázky přípravy káv, představení jednotlivých značek kávy a technologií přípravy. Součástí jsou také kouzla s latté, tzv. Latté Art. Nesmíme opomenout ani soutěž baristů v přípravě kávy a cappuccina "Grand Prix espreso".

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz