Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Trnkobraní bude zážitkem i pro fanoušky Route 66

17. 8. 2011 - VIZOVICE – Skvělé kapely, spousta zábavy, dobré jídlo a pití, světově proslulá soutěž v pojídání švestkových knedlíků, ale také třeba oslavy 750 let Vizovic. Takový bude 44. ročník Vizovického Trnkobraní, který proběhne od pátku 19. do neděle 21. srpna v areálu místní likérky Rudolf Jelínek.

Trnkobraní patří mezi nejoblíbenější akce na Východní Moravě a k účinkování lákají slavná jména. Letos se jich zúčastní Aneta Langerová, Buty, Nightwork, Divokej Bill, Anna K., No Name nebo Fleret a Jarmila Šuláková. Soutěž v pojídání švestkových knedlíků bude uvádět bavič Josef Náhlovský.

Letošní Trnkobraní bude jedinečným zážitkem pro fanoušky americké Route 66, legendární silnice, která spojuje Východ a Západ Spojených států amerických. V areálu bude vyhrazená speciální zóna, určená pro prezentaci tohoto fenoménu. Návštěvníci v něm najdou stan České asociace Route 66 s tématickou výstavou i s prodejním stánkem, plným klasického amerického zboží z nabídky oblíbeného Route 66 Store. Velkou podívanou nabídne plocha, kde budou zaparkované americké automobily a motocykly.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz