Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Vyberte si na Východní Moravě svůj ples

Vyberte si na Východní Moravě svůj ples

11. 2. 2015 - VÝCHODNÍ MORAVA - Letošní plesová sezona je v nejlepším. Ve víru tance je i Východní Morava.

V pátek 13. února bude možné navštívit už XVII. reprezentační ples Arcibiskupského gymnázia v Kroměříži, který se uskuteční v místním Domu kultury. K tanci zahrají hudební skupina One Classic a cimbálová muzika Oskoruša. Program začne v 19:30.

V luhačovickém Městském domu kultury Elektra se v pátek půjde na Ples SOŠ – SOU, hostit jej bude sál Rondo. Akce začne v 20:00.

Hlavním plesovým dnem bude sobota 14. února. V Holešově pořádají od 19:30 Hasičský ples, navštívit jej bude možné v místní hasičské zbrojnici. Veselou náladu podpoří hudební skupina Rytmix, zajištěna je také bohatá tombola, občerstvení a chutná domácí kuchyně. Vstupenka stojí 120 Kč.

Ve Slavičíně na Zlínsku se půjde také na hasičský, ale zároveň maškarní ples. Tradiční akce se uskuteční v místní sokolovně.

Dům kultury Uherský Brod bude od 19:30 dějištěm Mysliveckého plesu. O hudební doprovod se postarají skupina Kasanova a cimbálová muzika Falešnica. Připravená bude bohatá tombola a zvěřinové speciality. Vstupenky lze koupit v předprodeji v galerii DK Panský dvůr, tel. 572 634 802.

V Klubu kultury v Uherském Hradišti se půjde na XIV Telegrafní country bál. Program ve stylu „Divokého Západu“ začne v 19:30. Vstupné stojí 130 Kč.

Fotbalisté v Brumově na Zlínsku pořádají svůj ples od 20:00. K tanci i poslechu zahraje valašská rocková kapela Stram a dechová hudba Brumovjanka. Návštěvníky čeká bohaté občerstvení a atraktivní tombola. Vstupenka stojí 150 Kč.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.vychodni-morava.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz