Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Na duhové mapě Brna se objevila nová kavárna s music clubem. LATTÉ – jiná káva

Na duhové mapě Brna se objevila nová kavárna s music clubem.  LATTÉ – jiná káva

3. 8. 2015 - BRNO - Na brněnskou kavárenskou scénu v červenci přibyla nová kavárna LATTÉ s prostorem pro hudební programy. Husova ulice č. 6 se tak stává oblíbenou adresou pro všechny, kteří mají rádi posezení v příjemném moderním prostředí u dobré kávy, osvěžujícího nápoje, sendviče, moučníku či jiné dobroty, kterou hostům nabízí profesionální obsluha každý den kromě neděle.

„Primárním posláním LATTÉ je nabídka kvalitního kavárenského servisu. Od pondělí do soboty zde odpoledne a večer najdete příjemný a moderní prostor pro setkávání s práteli či obchodní schůzky u kvalitní kávy, zákusků či míchaných drinků. To vše v centru Brna, jen asi 50 metrů od Šilingrova náměstí,“ říká Tomáš Soukal, jeden z majitelů LATTÉ.

„Chceme nabídnout také kultivovanou zábavu pro LGBT komunitu. V pátek a v sobotu večer je v LATTÉ v provozu music club se dvěma bary, kde kromě pravidelných diskoték pod vedením domácích i hostujících DJs, připravujeme různé tematické akce, vystoupení umělců a setkání s VIP osobnostmi,“ dodává druhý z dvojice majitelů Antonín Relich.

Kavárna LATTÉ má pro své návštěvníky k dispozici nekuřácký kavárenský prostor s kapacitou 30 míst, oddělený kuřácký prostor s kapacitou 30 míst a music club se dvěma bary a speciálním vybavením pro taneční zábavu, s kapacitou cca 70 osob. Kavárna nabízí kávu značky Hausbrandt, zákusky, ovocné a zmrzlinové poháry, sendviče, panini, domácí limonády a široký výběr nealkoholických i alkoholických nápojů. O nabídce, novinkách, akcích a programech bude LATTÉ informovat na webových stránkách www.clublatte.cz a facebookovém profilu https://www.facebook.com/#!/lattebrno?fref=ts

Na srpen a září plánují v music clubu LATTÉ vícero tematických akcí. Na nejbližší období se připravuje Army party 7.8.2015, Leather party, Policejní party a také různé speciální nabídky koktejlů, například Noc magických drinků se suchým ledem v pátek 31.7.2015 nebo Cosmopolitan party v sobotu 1.8.2015 či nabídky drinků 2+1, jako například sobotní Absolut vodka párty 8.8.2015.

V rámci akce Léto v plavkách bude obsluha horního baru každý pátek a sobotu po 22. hodině obsluhovat v plavkách. Na letní diskotéky v music clubu LATTÉ je mimořádně vstup zdarma.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: hurajova@prlaboratory.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz