Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Srdcerváči pomáhají postiženým

Srdcerváči pomáhají postiženým

2. 10. 2015 - Již třetím rokem běží projekt Srdcerváči, který pomáhá postiženým lidem vrátit se zpátky do života, respektive získat uplatnění na pracovním trhu. Těžké pro zdravého, těžší pro postiženého. Snazší s podporou všech, kteří měli v životě se zdravím větší štěstí. Jak to funguje?

Na webu Srdcerváči.cz. je k dispozici katalog dárků a zážitků, z nichž mnohé se jinde koupit nedají. Jako protihodnotu za finanční příspěvek si každý dárce může z on-line katalogu vybrat nevšední dárek či zážitek. Další možností, jak se do projektu zapojit mají firmy, které mohou pro své zaměstnance, klienty a obchodní partnery pořídit dárky z kolekce Original by Srdcerváči.

Výtěžek projektu bude odborná komise rozdělovat v lednu v transparentním grantovém řízení mezi zájemce o vytvoření nových pracovních míst pro osoby se zdravotním postižením a na rozvoj jejich podnikatelských plánů.

Projekt organizuje Nadační fond pro podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením, který vznikl v roce 2007 v reakci na tíživou situaci postižených při vstupu na trh práce. Je jedinou neziskovou organizací, zaměřenou na zaměstnávání osob se zdravotním postižením (OZP), která chápe komplexitu překážek. Cíleně se tak věnuje nejen aktivnímu vytváření pracovních míst pro OZP, ale i osvětě a vzdělávání personalistů i vedení firem, které postižené zaměstnávají nebo se na to teprve chystají.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: lucie.cenkova@nfozp.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz