Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

První Košt marmelád a džemů v Záhlinicích

První Košt marmelád a džemů v Záhlinicích

27. 10. 2015 - ZÁHLINICE – První ročník Koštu marmelád a džemů pořádají v sobotu 7. listopadu v Záhlinicích na Kroměřížsku. Veřejná ochutnávka začne v 11:00 v hospodě U Čápa, v nabídce budou marmelády a džemy z různých obvyklých i neobvyklých druhů surovin.

Ochutnávající dostanou možnost zakoupit si na místě domácí palačinky, které jim koštování rozhodně zpříjemní. K vyhlášení výsledků a ohodnocení soutěžících dojde v 15:00.

Koštu se lze zúčastnit i v roli soutěžících. Zájemci mohou dopravit vzorky (cca 200 ml) domácích marmelád a džemů na sběrná místa do čtvrtka 5. listopadu. Sběrnými místy budou kancelář MAS Jižní Haná (vchod C ze dvora - Městský úřad Hulín, nám. Míru 162, Hulín, tel.: 573 502 707) a Muzeum Františka Skopalíka (Záhlinice 24, tel.: 603 860 128). Více informací a pravidla soutěže na: http://www.masjiznihana.cz/kost-marmelad/pravidla/

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.vychodni-morava.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz