Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Sváteční speciál z pivovaru Zubr i s malým dárkem

Sváteční speciál z pivovaru Zubr i s malým dárkem

1. 12. 2015 - Zubr Maxxim, stálice mezi speciálními pivy pivovaru Zubr, nechybí v nabídce ani letos. Čtrnáctistupňový speciál, který se vyznačuje jantarovou barvou, hustou pěnou a charakteristickou hořkostí, je právě od dnešního dne dostupný ve vybraných restauracích i v maloobchodní síti.

Celkem se ho uvařilo 1200 hl.Zubr Maxxim je jednoznačně neprodávanějším speciálem pivovaru Zubr.

„I v letošním roce jsme ho opět uvařili o něco více než v roce předcházejícím. Těší nás, že si Maxxim našel své věrné příznivce, kteří si začátek zimy bez naší speciální čtrnáctky nedovedou již představit,“ říká Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr.

Zubr Maxxim se připravuje podle klasického postupu za použití kvalitních českých surovin a pivovarských kvasnic, spolu s kvašením v otevřených kádích a až 90denním dozráváním v ležáckých tancích při nízkých teplotách. Tato kombinace přináší jedinečný chuťový zážitek. I letos pivovar uvařil dvě varianty, a to nejen standardní filtrované pivo, ale i současně jeho nefiltrovanou variantu, charakteristickou mírným zákalem a plnou silnou chutí.

Kromě sudového piva je Zubr Maxxim k dostání také v lahvích, a to v balení multipack po 8 kusech, ke kterému je přibalen drobný dárek v podobě speciálního pivního vykrajovátka.

Zdroj: Jana Dobrovská, Ariston PR

02420-multipack_ZUBR_Maxxim_web.jpg

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz