Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

WHISKY FEST! FESTIVAL (NEJEN) PRO MILOVNÍKY WHISKY

WHISKY FEST! FESTIVAL (NEJEN) PRO MILOVNÍKY WHISKY

21. 3. 2016 – BRATISLAVA - Whisky, to je moje gusto, bez whisky mám v srdci pusto… Tak tuto písničku si budete moci zanotovat ne v Trigger Whisky Saloonu, ale na Whisky Festu Bratislava.

Po úspěšném loňském ročníku se v Bratislavě opět bude konat festival pro všechny milovníky bourbonů a whisky. Ve dnech 14. a 15. dubna propukne v Pálffyho paláci akce pod názvem Whisky Fest Bratislava. „Tu láhev baculatou, tu pestrou vinětu, tu whisky tmavě zlatou, pije i manitou…“ a vy ji můžete ochutnat také. A nejen jednu. Na festivalu bude k mání více než 150 druhů destilátů. Podmanit si vás můžou značky známé i ty, které se v našich končinách ještě nevyskytly. „To všechno za minimální degustační ceny. Naučíte se, jak se whisky ochutnává a rozpoznáte její druhy ve velice příjemném prostředí. Navíc se můžete těšit i na vystoupení skotských gajdů,“ lákají pořadatelé.

02582-m16tp_whisky-fest-bratislava-2016.jpg

Co bude tento rok nové?

Ve čtvrtek 14. dubna si návštěvníci mohou vychutnat speciální vystoupení – Show Jima Murraya, autora světoznámé Whisky Bible, který na Slovensko přijede vůbec poprvé. V pátek zájemci shlédnou barmanskou soutěž. Během ní musí barmani namíchat tři koktejly s whisky William Lawsons a Woodford Reserve. Soutěžit se bude v kategorii After Cocktails. V tento den budou k ochutnání i různé druhy rumů. „Hlavním cílem akce je seznámit laickou i odbornou veřejnost s různými vůněmi i chutí whisky a představit jim druhy tohoto nápoje, které se dají na Slovensku sehnat. Postupně chceme zvát distributory značek, které u nás neznáme. Využijte tedy návštěvu whisky festivalu nejen k příjemnému poznávání tohoto nápoje, ale i k setkání se známými, kamarády i obchodními partnery. Ochutnáte mnoho druhů té nejlepší vody života. Tak totiž v Irsku whisky říkají,“ zvou pořadatelé. Akce se bude konat v historických prostorách klasicistického starobylého Pálffyho paláce ve Starém městě. Zúčastní se jí většina významných distributorů tohoto jedinečného alkoholu. Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketportal (www.ticketportal.sk). V ceně je originální sklenička na whisky Glencairn, festivalová brožurka na poznámky i několik degustací zdarma.

02582-jim_murray_whiskyfestival.jpg

Další informace najdete na webových stránkách www.whiskyfest.sk

Zdroj text a foto: Whisky Fest Bratislava

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz