Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Vinobraní, která byste si neměli nechat ujít - Uherské Hradiště

Vinobraní, která byste si neměli nechat ujít - Uherské Hradiště

15. 8. 2016 - Královské město Uherské Hradiště - srdce Slovácka - nabízí 10. - 11. září neopakovatelný zážitek a ochutnávku živého folkloru v duchu vinařských tradic, lidové písně a tance - Slavnosti vína a otevřených památek.

Slovácké slavnosti vína a otevřených památek jsou jedinečnou akcí, kde se po tři zářijové dny snoubí temperament lidových tradic a kultury, pestrost slováckých krojů a muziky s živelností a spontánní atmosférou.

Slavnosti nejsou jen "obyčejným" folklorním festivalem, ale skutečnou reprezentativní národopisnou slavností více než šedesáti měst a obcí z celého regionu Slovácka. Vína z celého Slovácka budou mít návštěvníci možnost ochutnat v rámci prezentace Národní soutěže vín slovácké vinařské podoblasti. Více informací naleznete zde: http://www.slavnostivinauh.cz/

02859-Slavnosti_vina_2016_SIGNAL.jpg

 

Text a foto: MěÚ Uherské Hradiště, Omnimedia


Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz