Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Pivní strom online

Pivní strom online

24. 2. 2012 - Pivovarnická společnost Pivovary Lobkowicz spustila na svých webových stránkách originální online aplikaci, která uživatelům umožňuje jednoduchou orientaci mezi základními druhy piv ve světě. Zároveň poskytuje přehlednou charakteristiku piv, která společnost v daných kategoriích nabízí.

Aplikace je umístěna na http://www.pivovary-lobkowicz.cz/nase-nabidka a má podobu „pivního stromu“. „Pivní strom poskytuje milovníkům piva online orientaci v bohaté nabídce našich piv a začleňuje ji do kontextu světových pivních stylů,“ uvedl Jiří Faměra, vrchní sládek společnosti Pivovary Lobkowicz. Právě tato společnost sdružující sedm regionálních pivovarů v Čechách a na Moravě nabízí nejširší sortiment zlatavého moku v tuzemsku – standardně se jedná o padesátku značek, kterou několikrát v průběhu roku doplňují ještě tzv. „superspeciály“ připravované pouze ke speciálním příležitostem.

Aplikace zároveň slouží jako přehledný katalog sudových piv, které Pivovary Lobkowicz na českém trhu nabízejí. Zákazník se tak může jednoduše zorientovat v široké nabídce piv této společnosti seřazených jednak podle základních kategorií/větví stromu, jednak podle vlastních vyhledávacích filtrů.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz