Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Zlínský kraj na veletrhu Holiday World v Praze

Zlínský kraj na veletrhu Holiday World v Praze

15. 02. 2017 - PRAHA - Od čtvrtka 16. do neděle 19. února 2017 bude turistická nabídka Zlínského kraje prezentována na pražském veletrhu cestovního ruchu Holiday World.

Pro jednotlivé turistické oblasti připravila Centrála cestovního ruchu Východní Moravy výstavní prostor, ve kterém budou do regionu lákat návštěvníky zástupci Kroměřížska, Slovácka, Valašska, Zlínska a Luhačovicka. Samostatný pult v expozici agentury Czechtourism pak využije Sdružení Evropská kulturní stezka sv. Cyrila a Metoděje k nabídce kulturního turismu.

„Na veletrh Holiday World se se samostatnou expozicí vracíme po čtyřech letech. Reagujeme tak na zvýšený zájem tuzemských návštěvníků o dovolenou v ČR. Hlavní město Praha a celé střední Čechy mají z našeho pohledu pro náš region značný návštěvnický potenciál“, říká Dana Daňová, ředitelka Centrály cestovního ruchu Východní Moravy.

Zástupci Zlínského kraje nejedou na veletrh jen prezentovat turistickou nabídku. V odpoledním programu prvního veletržního dne přebere člen Rady Zlínského kraje Jan Pijáček cenu za umístění v anketě „Kraj mého srdce“, kterou organizuje redakce odborného časopisu Kam po Česku. Zlínský kraj získal třetí místa v kategoriích „folklor“ a „lázeňství“.

 

Zdroj: Ing. Zdeněk Urbanovský,Marketing, PR, MICE
Centrála cestovního ruchu Východní Moravy

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz