Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Festivaly, roadshow, soutěže...

Festivaly, roadshow, soutěže...

05. 04. 2017 - GASTRONOMICKÁ SEKCE AHR ČR

OSTRAVOVÁNÍ
Ostravský   festival   OSTRAVOVÁNÍ  se uskuteční ve  dnech  7. –  8.  4.  2017 v  prostorách  kongresového  centra  hotelu  Clarion,  vždy  se začátkem  od 10.00 hod. do 18.00 hod.
Festivalu  se  zúčastní  8  odborných  škol  se  svými  prezentacemi  a  slavnostními  tabulemi  na  téma  Veselé  velikonoce  –  tradičně  a  přesto  moderně,  významní šéfkuchaři z kraje, kteří budou připravovat degustační menu různých zaměření jako např. Food  Waste,  Czech  Specials,Jak  šmakuje  Moravsko-slezsko  nebo  kuchyně  z  podhůří  Beskyd.  Součástí  festivalu  budou  řízené  degustace  vín  nebo 
piva,  pódiová  vystoupení,  workshopy  odborníků na zajímavá témata z hotelnictví a z restauračního provozu. Generálním partnerem je společnost Sola Switzerland. Akci pořádá krajská sekce AHR ČR pod záštitou primátora města Ostrava a hejtmana kraje.
Více informací naleznete na www.ostravovani.cz.

DUBNOVÉ A KVĚTNOVÉ ROADSHOW AHR ČR
První letošní Roadshow proběhne v Clarion Congress  Hotel  Ostrava,  a  to  konkrétně  ve  středu  5. 4. 2017. A na co se můžete těšit? Dozvíte se například, jaké jsou nové povinnosti potravinového zákona, na co se zaměřují kontrolní orgány  (příspěvky  a  panelová  diskuze  se  zástupci 
SZPI  a  ČOI),  jak  konkurovat  online  a  mnoho  dalšího.  Budete  mít  samozřejmě  opět  možnost  potkat  se  s  našimi  dodavateli,  kteří  budou  své  produkty  a  služby  prezentovat  v  hlavním  sále.  Celou akci zakončí oblíbená tombola s dárky od partnerů a společný oběd.  Dne 24. 5. nás ještě  čeká  Roadshow v  hotelu  Tereziánský  Dvůr  v   Hradci   Králové.   Podrobnější   informace   od  Roadshow včetně možnosti přihlášení naleznete na www.akceahr.cz.

NOVĚ NA AKADEMII AHR: MYSTERY SHOPPING PROFESIONÁLNĚ A S BONUSEM
Zajistíme vám profesionální provedení Mystery Shoppingu, tzn. utajené zcela nezávislé návštěvy a kontroly vašeho zařízení. Tato návštěva, a s ní spojená kontrola standardu a poskytovaných služeb, vám zajistí plně objektivní pohled na váš produkt. Pro provedení Mystery Shoppingu angažujeme profesionály z oboru, kteří mají dlouhodobé zkušenosti a rozhled; nenajímáme studenty či brigádníky bez znalostí
problematiky. Tímto přístupem garantujeme vysokou úroveň poskytnutého výstupu. Jako bonus vám u základních parametrů Mystery Shopper doporučí vhodné nasměrování postupů a doporučení. Součástí je samozřejmě i písemný výstup.
Na základě zjištění z Mystery Shoppingu vám můžeme na míru připravit vhodné vzdělávací programy či individuální koncepční podporu.
Základní obsah Mystery Shoppingu pro ubytovací zařízení: provedení rezervace, check-in, 1× přenocování, zhodnocení pokoje, návštěva 2–3 středisek, check-out, základní bezprostřední ústní výstup, zpracování písemného výstupu. V případě zájmu pište na sturmova@ahrcr.cz.

BRNĚNSKÁ POBOČKA AKC ČR PLÁNUJE A REALIZUJE
Od  začátku  roku  máme  za  sebou  maraton  soutěží   a   kurzů.   Po   lednovém    Gastro    Junior   Brno  Bidvest  cup  jsme  v únoru zrealizovali zájezd  na  výstavu  Expo Sweet 2017 ve Varšavě.
Březen  jsme  zahájili  kurzem  zdobení perníku 2D ART technikou v Brně.

Aktuálně se můžete s námi setkat 16. – 17. března na soutěži Gastro Kroměříž a 30. března na Gastro Hradec Vitana Cup 2017.

Do  Brna  se  přijďte  podívat  na  15.  ročník  Moravského  poháru  –  vyhlášení  bude  v  odpoledních  hodinách 6. dubna. Tentýž den je v plánu i 2. ročník soutěže Kuchař Vysočiny Junior 2017 v Havlíčkově  Brodě.  O  víkendu  8. –  9.  dubna pokračujeme v Kyjově kurzem Chřest šestichodové menu a 12.  dubna vás  zveme  na  soutěž  Moravský  kuchař Retigo Cup 2017, která se uskuteční v Přerově, nově ve spolupráci s naší pobočkou. V  případě,  že  vás  zaujme  téma  Luštěninové  pokrmy ve wellness kvalitě jste vítáni na kurzu v Kroměříži.  Na  květen jsme  si  pro  vás  dále  připravili  kurz  Čokoláda + Zmrzlina, který se koná v Brně.

Po  krátké  přestávce  můžeme  společně  navštívit  Francii. Vyrážíme 12. července a plánovaný návrat je 16. července.

Termíny se mohou změnit!


Sledujte nás: www.akc.cz nebo facebook Asociace kuchařů a cukrářů pobočka Brno




Zdroj: AHR ČR

Ilustrační foto: Pixabay

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz