Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Velikonoce, to je čas koštů vína

3. 4. 2012 - VÝCHODNÍ MORAVA – Čas velikonoční je také časem koštů vína. Bezezbytku to platí zejména pro Slovácko, stačí si jen vybrat z bohaté nabídky na nadcházející víkend.

Koštovat víno se bude v Břestku a to v sobotu 7. dubna od 14 hodin. Aby se zábava více rozproudila, začne od 17 hodin vyhrávat cimbálová muzika.

Polešovice se chystají na už 65. velikonoční výstavu vín, navštívit ji můžete v neděli 8. dubna od 9 hodin v prostorách místní sokolovny. Už o půl hodinu později začne ve folklórním Vlčnově Výstava vín. V 10 hodin přijme první návštěvníky Velikonoční košt vína v Uherském Ostrohu, konat se bude v Domě zahrádkářů. „Stálým milovníkům dobrého vína, ale i náhodným cykloturistům" nabízíme ochutnání a porovnání několika odrůd bílého, červeného ale i růžového vína. Samozřejmostí je i nabídka nenáročného občerstvení v podobě tolik vyhlášených "Jurových domácích klobás" a sýrů,“ zvou organizátoři koštu.

Ve výčtu pozvánek nemůže chybět ani 47. velikonoční výstava vín v Boršicích. Také tam se začne degustovat nápoj z hroznů v neděli od 10 hodin. Vstupné na tuto akci stojí 250 korun.

Za kvalitním vínem a pohodou lze vyrazit v neděli i do Strání, kam zve Cimbálová muzika Strýci. Košt se uskuteční od 15 hodin do 23 hodin v sále místního Zámečku. Vstupné je 50 korun, k lístku dostanou účastníci i koštovačku. Také zde bude zajištěno bohaté občerstvení.

Více o nabídkách velikonočních koštů na www.vychodni-morava.cz.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz