Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

CENTRUM SLOVÁCKÝCH TRADIC A HOTEL SKANZEN LÁKAJÍ NA GURMÁNSKÉ ZÁŽITKY

CENTRUM SLOVÁCKÝCH TRADIC A HOTEL SKANZEN LÁKAJÍ NA GURMÁNSKÉ ZÁŽITKY

10. 10. 2017 - Výjimečné místo navenek zaujme nejen svou dobovou architekturou, ale i širokou nabídkou možností zážitků. Prohlídku pálenice s degustací regionálních pálenek, sušárnu ovoce, expozici Moravského zemského muzea či návštěvu vinné stezky, to vše vám nabízí Centrum slováckých tradic.

VINNÁ STEZKA

Kouzelný prostor, ve kterém na jednom místě můžete degustovat až sto druhů vín. Vinná stezka nabízí stálou výstavu slováckých vín, také další podoblasti – Znojemsko, Velkopavlovicko, Mikulovsko a tematická vína typu Malbec. Od října se můžete těšit na novou stálou výstavu 64 slováckých vín! Vámi vybraná vína zde můžete nakoupit v tržnici za ceny vinařů.

SLIVOVICOVÁ STEZKA

Slivotéka, slivovicová nebo prostě jen pálenková stezka je degustační expozice pálenek. V samoobslužných dávkovacích automatech By the glass. V cihlovém sklepě najdete soukromí pro ochutnávání těch nejlepších slivovic, pálenek a likérů českých lihovarů. Svoji návštěvu nezapomeňte doplnit návštěvou pálenice SKANZEN.

 

03683-Skanzen_slivovicova_stezka_32.jpg

 

FIREMNÍ AKCE I OSLAVY

I více denní pobyt v tomto prostředí není vylou- čený. Hotel Skanzen umístěný hned vedle Centra slováckých tradic nabízí kromě skvělé kuchyně i komfortní ubytování umístěné mimo restauraci, což zaručuje ničím nerušený pobyt. Zkušený tým profesionálů zajistí klidný průběh vašeho pobytu, ale i firemních akcí, školení, rodinných oslav i svatebních hostin. Spojením těchto dvou objektů vzniká velkokapacitní budova, která je schopna zajistit firemní akci až do 300 účastníků.

 

03683-Aula_4.jpg

 

TIP - Okoštujte a ochutnejte místní pálenky. Slivovici i hruškovici SKANZEN vypálené ve vlastní pálenici, které také používá šéfkuchař restaurace, Stanislav Slavík při vaření.

 

03683-Palenice_01.jpg


!! ČLÁNEK V NOVÉM ČÍSLE ČASOPISU !!

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz