Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

NOC HOTELŮ. Hoteliéři otevírají své hotely rezidentům

NOC HOTELŮ. Hoteliéři otevírají své hotely rezidentům

25. 1. 2018 - PRAHA - V pátek 26. ledna 2018, se otevřou pro místní obyvatele na jednu noc dveře mnoha hotelů v Praze, Brně, Karlových Varech, Olomouci a v několika městech Středočeského kraje.

Organizátorem projektu Noc Hotelů je Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR ČR) ve spolupráci s magistráty jednotlivých měst, jejich turistickými centrálami a partnery. V Praze spolupracuje s agenturou Prague City Tourism, Magistrátem hlavního města Prahy, Správou Pražského hradu, Národní Galerií a Muzeem hl. města, kteří se do projektu zapojují nabídkou zlevněných vstupných na vybrané památky.

Rezervace si mohou zájemci udělat na webových stránkách www.NocHotelu.cz.

Noc Hotelů se bude konat již podruhé. První ročník se uskutečnil 27. 1. 2017 pouze v Praze. Do této Noci hotelů se pro veliký zájem občanů přihlásila již další čtyři krajská města a několik měst ve Středočeském kraji.

Nejnižší symbolická cena za dvoulůžkový pokoj činí 777,- Kč pro dvě osoby včetně snídaně, DPH a všech poplatků. Možnost rezervace pokojů platí do vyčerpání kapacity.

„Jsme rádi, že se akce po minulém ročníku rozšířila na další města a stane se jistě do budoucna stejnou tradicí, jako například Noc muzeí, kostelů apod. Věříme, že tato akce bude příležitostí objevit a zažít něco nového pro všechny naše hosty. Zároveň bychom chtěli nechat hosty nahlédnout pod pokličku našich hotelů, protože hoteliéři se nestarají pouze o svou obsazenost, ale každý z našich kolegů se snaží dělat také něco navíc, pro své okolí, životní prostředí a pro potřebné. Není také tajemstvím, že cestovní ruch zároveň generuje mnoho pracovních a obchodních příležitostí pro obyvatele města,“ uvedl k akci Václav Stárek, prezident AHR ČR.

Kontakt: Ing. Václav Stárek

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz