Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Tradiční setkání milovníků whisky

 Tradiční setkání milovníků whisky

02. 04. 2019 - Už popáté se v historických prostorách Pálffyho paláce, v samém srdci Bratislavy, uskuteční festival, který je oslavou tzv. „živé vody“.

4. - 5. 4. 2019

Whisky, whiskey a bourbony se díky slovenským a zahraničním vystavovatelům opět sejdou na jednom místě, abyste si mohli vychutnat jejich rozmanité chutě a vůně, abyste si mohli rozšířit svou oblíbenou a vyzkoušenou řadu o další značky a nejen to – abyste se dozvěděli více o zemích a palírnách, kde se whisky a bourbony vyrábějí.

V neposlední řadě jsou whisky festivaly obecně skvělou příležitostí se setkat se stejnými nadšenci a milovníky whisky jako jste Vy a podělit se s nimi o své poznatky, novinky a postřehy ze světa whisky.

Festival v uplynulých letech navštívilo mnoho zahraničních hostů – byl mezi nimi proslulý Jim Murray, autor Whisky Bible, dále vedl svou speciální degustaci Stano Vadrna a další slovenští i zahraniční brand ambasadoři.

V letošním roce se kromě řízených degustací, které organizují společnosti Stock Sk, Corner Sk a Rémy -cCointreau Sk můžete přihlásit i na novinku – Slepou degustaci, při které si vyzkoušíte svou schopnost rozeznat od sebe 4 druhy whisky. Na počátku degustace Vás Jan Kuchař nejprve seznámí se čtyřmi vybranými vzorky obecně a vy si potom zkusíte tyto vzorky whisky zařadit a správně uhodnout jejich chuť, zemi původu, název…Je to skvělá příležitost jak si vyzkoušet své „chuťové pohárky“ a zábavnou formou určit whisky a možná i vyhrát cenu!

https://www.whiskyfest.sk/

 

Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz