Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Vinařství Lednice Annovino zahájilo svou první návštěvnickou sezonu velkolepě!

Vinařství Lednice Annovino zahájilo svou první návštěvnickou sezonu velkolepě!

02. 05. 2019 - Vinařské centrum v Lednici: Unikátní budova z mušličkového vápence a výstava zkamenělin regionu Pálavy a Lednicko - valtického areálu.

Atraktivní Vinařské centrum se nachází v areálu několikanásobného a čestného TOP vinařského cíle České republiky. Jeho otevření předcházelo celých deset let příprav a realizace, usilovné práce spolumajitelů Jindřicha Soboty a Romana Žďárského, kteří spolu slaví úctyhodných 30 let ve společném podnikání.Centrum by mělo být po lednickém zámku druhým nejnavštěvovanějším místem ve městě Lednice. 27. duben 2019 byl pro tuto událost velký den D, kdy centrum přivítalo své první návštěvníky.

Co nabízí?

- Největší prodejní plocha vína na Moravě.
- Degustace skvělých vín.
- Komentované prohlídky vinařství s ochutnávkou.
- Bohatý výběr vinařských dárků, sommelierských potřeb a regionálních potravin.
- Sadové a parkové úpravy s využitím mušličkového vápence s četnými zkamenělinami.
- Výstava historických vinařských potřeb.
- Unikátní expozice zkamenělých živočichů, symbolu dávných prehistorických moří. Vznikla ve spolupráci s regionálním Muzeem Mikulov a je jediným místem na jižní Moravě, kde můžete fascinující exponáty shlédnout.
- Expozice věnovaná atraktivnímu Valtickému Podzemí.
- Bezproblémové parkování včetně autobusů.
- Dětský koutek.
- Občerstvení.
- Možnost pořádat kulturní akce až pro 100 lidí v degustačním sále.

V průběhu roku 2019 vznikne unikátní odpočinková zahrada TerroirFosiilis, s kamennými a zkamenělými prvky, dětským koutkem a naprosto jedinečnou výsadbou asi 100 odrůd révy vinné, které se pěstují na Moravě.

Nenechte si ujít příležitost ochutnat skvělá annovinská vína v autentickém prostředí, kde se rodí. Seznamte se se zdejším proslulým Hibernalem, Pálavou, Rulandským šedým, Tramínem červeným a Ryzlinkem rýnským. Nezapomeňte na zdejší úžasné slámové víno, výběr z cibéb a originální Višňové. A rozhodně nepřehlédněte loňskou velmi úspěšnou novinku Medové, unikátní kombinaci vína, ovoce a výtečného medu.

Zdroj: Ing. Petr Krejčík, VINAŘSTVÍ LEDNICE ANNOVINO a.s.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz