Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Soutěž KANTÝNA ROKU 2022 ocení oblíbené a výjimečné projekty zaměstnaneckého stravování

Soutěž KANTÝNA ROKU 2022 ocení oblíbené a výjimečné projekty zaměstnaneckého stravování

29. 04. 2022 - ČR - Celostátní soutěž vyzdvihne podnikající v oboru zaměstnaneckého stravování a zaměstnavatele podporující adekvátní a pravidelnou stravu jako součást konceptu vytváření zdravého pracovního prostředí.

Vyhlášení výsledků 1. ročníku soutěže Kantýna roku proběhne 14. června 2022 v Praze, kdy se oznámí tituly národní vítěz v kategorii Malá Kantýna roku do 200 porcí a Velká Kantýna roku nad 200 porcí. Nominace se uzavírají 29.4.2022 a v květnu následuje vyhlášení regionálních vítězů.

„Věříme, že si obor, který pravidelně denně nasytí okolo 1,8 milionu strávníků, zaslouží ocenit, podpořit a zlepšit image. Chceme vyzdvihnout inspirativní projekty napříč Českou republikou,“ říká Linda Nejezchlebová, předsedkyně Správní rady sdružení ProZAMS, které soutěž organizuje a dodává: „Ocenění současně získají i zřizovatelé, tedy firmy, které dbají o zdraví svých zaměstnanců a firemní či závodní kantýny provozují nebo přispívají na její provoz.“

Generálním partnerem soutěže je společnost AG FOODS.

Více informací: www.kantynaroku.cz

 

Zdroj: Linda Nejezchlebová

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz