Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Čokoládový festival v dalších šesti městech ČR

Čokoládový festival v dalších šesti městech ČR

17. 02. 2023 - ČR - Čokoládový festival pořádaný agenturou ChrisEvents je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, pochutnat si a případně se i přiučit vaření s čokoládou.

Návštěvníkům nabídne 4 hlavní sekce:

· Kulinářskou přehlídku, na které šéfkuchaři významných restaurací předvedou své nápadité recepty

· Workshop

· Prodejní stánky partnerských organizací

· Dětský koutek

Návštěvníci se mohou těšit na kulinářskou přehlídku šéfkuchaře Marka Váni, který bude připravovat jídla dle zajímavých receptů, například hovězí po burgundsku s čokoládou nebo polévku z červené řepy s malinami a bílou čokoládou. Také zde bude foodblogerka Kveta Vondrákova (Lahodnosti.cz): kreativní a zdravé vařeni s čokoládou. Děti si budou moct připravit sladké dezerty s Václavem (Mr. Vonka). Chybět nebude ani Jana Pavlusková s její famózní Marmeládou.

Pořádáme zajímavou soutěž: při příležitosti Čokoládového Festivalu jsme pro návštěvníka připravili hru o poklad! 5 klíčů k pokladu bude uschováno do zlatých čokoládových pohárků, které si budou moci zakoupit u vstupu za 30 Kč. Ale pozor, pouze jeden z těchto klíčů otevře truhlu s dárky od našich sponzorů a odměnou 5.000 Kč!

Návštěvníci budou mít možnost ochutnat a zakoupit různé druhy čokolád u více než 40 stánků: Kamila Chocolates, Kamelie – víno z Francie, Mr. Vonka, Jablíčko, Čo-Xo, Čokoládovna Janek, Koruna pralinky, Čokoládová Továrna, Marmelalada, Čokolandia, Medovinka, Judith Sweet Art, Chocothopia a mnoho dalších.

Pro děti bude opět připravený stánek s malováním na obličej, nejlepší balónkář v republice Tomáš Okurek a jeho vystoupení, stánek s malováním čokoládou a barevným pískem.

Čokoládový Festival (cokoladovy-festival.cz)

PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz