Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Nagano v pivovaru Radegast

Nagano v pivovaru Radegast

10. 5. 2013 - NOŠOVICE - V Návštěvnickém centru pivovaru Radegast v Nošovicích je k vidění oficiální výstava fotografií Nagano – 15 let.

Nošovice jsou prvním místem na severní Moravě, kam expozice zamířila. Desítky snímků fotografa Jiřího Koliše připomínají legendární „Turnaj století“ i oslavy na Staroměstském náměstí. Výstavu zahájili v Nošovicích zlatí medailisté z Nagana Jiří Dopita a David Moravec.

Fotografie budou k vidění do neděle 26. května. Vstup do Návštěvnického centra je zdarma a otevřeno je každý den.

Do Nošovic neputuje „naganská“ výstava náhodou. Partnerem olympijského týmu byl v roce 1998 Radegast a právě hořkým pivem z Nošovic se zapíjel zlatý úspěch. „Myslím, že dodnes jsou všichni na Moravě hrdi na to, že u tak velkého úspěchu byl právě Radegast. Ten je u hokeje i nyní, jako oficiální pivo extraligy a partner řady moravských klubů,“ řekl Vladimír Jurina, který prezentaci Radegastu v Naganu zajišťoval a dnes pracuje jako PR manažer značek Plzeňského Prazdroje.

David Moravec byl jedním z mála hráčů, kteří se na olympijský turnaj dostali z domácí extraligy. "Bylo to pro mě obrovské překvapení. V té sezóně se mi hodně dařilo, ale že se podívám do Nagana, to mě ani ve snu nenapadlo,“ vzpomínal po 15 letech tehdejší hráč Vítkovic, který společně se svým spoluhráčem z útočné formace „naganského“ týmu Jiřím Dopitou výstavu v Nošovicích zahájil.

Rozsáhlá expozice fotografií zabrala podstatnou část Návštěvnického centra. „Je to zatím největší výstava, kterou tady za dva a půl roku existence centra pořádáme. Věříme, že jak pro turisty, tak pro místní obyvatele bude výstava o velkém úspěchu českého hokeje atraktivní. Výlet do Nošovic si navíc mohou zpestřit prohlídkou pivovaru spojenou s ochutnávkou piva Radegast,“ zve na výstavu i exkurzi pivovarem vedoucí Návštěvnického centra Martina Sikorová.

Výstavu je možné si zdarma prohlédnout od pondělí do soboty od 9 do 18 hodin a v neděli od 9 do 12 hodin. Na exkurzi pivovarem je nutné se předem objednat na telefonu: 558 602 566 nebo prostřednictvím stránek www.pivovar.radegast.cz

00725-Nagano_v_Radegastu.jpg

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz