Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Farmářské trhy na Zlínsku

Farmářské trhy na Zlínsku

26. 6. 2013 – ZLÍNSKO – Farmářské trhy jsou již tradiční a oblíbenou akcí. Podívejte se, kdy a kde se konají ty nejbližší.

> Farmářské trhy SM Terno Zlín

Kde: třídaTomáše Bati 398, Zlín

Kdy: 28. 6. 2013, 10 – 18 hod.

Pravidelně zde najdete valašské frgály, pečivo z Třebětic, medy od včelaře, sušené ovoce, holandské sýry, uzeniny, a další.

 

> Malý farmářský trh ve Fryštáku

Kde: náměstí Míru, Fryšták

Kdy: 28. 6. 2013,

 

> 2. Městské farmářské trhy v Kroměříži

Kde: Velké náměstí, Kroměříž

Kdy: 28. 6. 2013, 8 – 17 hod.

Nabídnou produkty soukromých pěstitelů, chovatelů, včelařů, ale také další domácí výrobky, jako například sýry, uzeniny, pekařské a cukrářské zboží, výrobky ze dřeva, z proutí atd. Odpoledne bude připraven i kulturní program – mezi 14. - 17. hodinou zahraje v několika vstupech Venkovská dudácká kapela BEDRNÍK.

 

> Valašské Meziříčí

Kde: Náměstí, Valašské Meziříčí

Kdy: 28. 6., 8 – 15 hod.

V nabídce prodejců najdete například sýrové speciality, pečivo, ovoce, zeleninu, bylinné sirupy a medy, bylinky, mýdla, mléko, zabíjačkové speciality a další.

 

> Farmářský trh ve Vsetíně

Kde: Dolní náměstí, Vsetín

Kdy: 29. 6: 2013, od 7 hod.

Prodejci nabízejí výhradně výrobky z domácích (českých) farem a zemědělských hospodářství, tedy výpěstky a chovy pocházející z české produkce. Např.: ovoce a zelenina, byliny a koření, květiny a sazenice, med, vejce, chléb a pečivo, koláče, perníky, domácí moučníky, mošty a džusy, sirupy, džemy a marmelády, uzeniny, ryby, maso, drůbež, víno, pivo.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz