Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE
Navštivte také naši fanpage na Facebooku!
Četli jste už článek Kdo "vaří" z vody? Jakou šlehačku používáte?
 
67%
 ve spreji
 
33%
 vlastní výroba
 
0%
 jinou
 
0%
 nepoužívám vůbec

ŠUNKOVÁ POMAZÁNKA

Autor receptu
Akademie kvality

Recept pro vás uvařil
Akademie kvality

(na fotografii vlevo)

Počet porcí:
4-6

Doba přípravy:
15 minut

Suroviny potřebné na přípravu
• 300 g šunky
• 250 g pomazánkového másla
• 100 g změklého másla
• pepř, sůl
• čerstvá řeřicha a klíčky červené řepy

 

Postup
1. Šunku pokrájejte na menší kusy a poté ji rozmixujte najemno. 2. Máslo vyšlehejte do pěny a poté do něj vetřete pomazánkové máslo. 3. Vmíchejte rozmixovanou šunku a vše dochuťte solí a pepřem. 4. Podávejte na čerstvém chlebu a ozdobte řeřichou a klíčky.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2018, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz