Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Milovníci whisky, spojte se… na Whisky life Prague

Milovníci whisky, spojte se… na Whisky life Prague

31. 10. 2018 - Zlatohnědá, voňavá a dobrá. Takový je nápoj kovbojů, tvrdých chlapů, gentlemanů i krásných dam. A je mu věnován celý festival - Whisky life! Prague. Mimochodem, pije ho i pravý Skot…

Už po šesté se sejdou milovníci whisky v Praze. Už po šesté se v srdci historické Prahy v Novoměstské radnici koná akce s názvem Whisky life! Prague. Je určena nejen milovníkům této ohnivé vody, ale i těm, kteří se s ní chtějí teprve seznámit. Není to pouze o tom přijít a ochutnávat, ale zažít atmosféru, kde každý se může bavit s každým nad sklenkou whisky o její vůni a chuti. „A že bude příležitostí více než dost, je jasné. Vždyť na našem festivalu bude k ochutnání na 180 druhů whisky včetně rarit i těch, které v Čechách zatím nejsou k dostání,“ zvou pořadatelé.

Akce se bude konat 2. a 3. listopadu. Kdo přijde, může navštívit i Masterclass, což je řízená degustace pod vedením zkušeného odborníka, ambasadora na danou značku, který účastníky provede jejími chutěmi a vůněmi. „Masterclass jsou doprovodným programem festivalu, a tudíž je vstup na něj možný pouze s platnou vstupenkou na festival,“ upozorňují pořadatelé.

Pro návštěvníky je připravena spousta ochutnávek a zajímavostí. Pro dobrou náladu zahraje živá hudba. K dobrému pití nebude scházet dobré jídlo. Na své si přijdou i milovníci doutníků. Navíc, kdo přijde ve skotském kiltu, rozumějte klasické kostkované sukni, dostane zdarma panáka whisky. Nenechte si ujít oslavu whisky, která se bude v Praze opakovat zase až za rok. Pochutnáte si, rozšíříte si obzory a seznámíte se spoustou lidí, kteří mají stejného koníčka – tedy whisky.

Více informací najdete na www.whiskeylifeprague.cz

 



Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz